Ardeşen GSK, Avrupa Defterini Kapattı!

Bayanlar Hentbol Avrupa Challenge Kupası çeyrek final rövanş maçında Ardeşen Gençlik, deplasmanda güçlü rakibi H 65 Höör'e 26–21 yenilerek, kupadan elendi. Ardeşen Bu Sonuçla Avrupa Macerasını 8. Sırada Tamamlamış Oldu.

İsveç'in Höör kentindeki Björkvikshallen Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Slovak hakem çifti Peter Dvorsky, Igor Karlubik yönetti.

Akrdeşen Gençlik, Rize'de oynadığı ilk maçı da 29–22 kaybetmişti.

KARŞILAŞMAYA TÜRKLERDEN YOĞUN İLGİ

İsveç’in Höör Kentinde oynanan karşılaşmayı Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Dursun Yaşaroğlu, Ali Biberoğlu, Ahmet Taşkın ile Kulüp Yöneticileri ve Ardeşen’li, Pazar’lı, Rize’li ve Türkiye’nin Çeşitli İllerinden Avrupa’ya Gutbetçi Olarak Gelen Çok Sayıda Türk İzledi.










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor’dan İzmir’de 1 puan: Göztepe ile 2-2 berabere kaldı
Tff 3. Lig: Amasyaspor Fk: 2 - Bulvarspor: 2
Trendyol Süper Lig: Erzurumspor Fk: 1 - Samsunspor: 0 (maç Sonucu)
Trabzonspor Evinde Galatasaray'ı ezgi geçti
PFDK’dan Çaykur Rizespor’a Cezalar: Mihaila 2 Maç Yok