Çaykur Rizespor’da transfer çalışmaları yeniden hız kazandı. Bolu kampından ayrılıp görüşmeleri bizzat yönetmek için İstanbul’a giden teknik direktör Rıza Çalımbay, burada Başkan Metin Kalkavan ile bir araya geldi ve durum değerlendirmesi yapıldı. Çalımbay’ın gözdesinin ise Hurşut Meriç olduğu öğrenildi.
AMK`nın haberine göre; Gençlerbirliği ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan gurbetçi futbolcu konusunda başarılı hocanın çok ısrarcı olduğu bildirildi. Hurşut’la temas kurulduğu belirtilirken, Gençlerbirliği’yle de masaya oturulacak. Sözleşmesini uzatmayan 30 yaşındaki futbolcu konusunda Başkent ekibinden kolaylık sağlanması istenecek.
3 GOL, 9 ASİST YAPTI
Her iki kanatta da görev yapabilen tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon ligde 28 maça çıktı. 3 kez ağları havalandıran Hurşut, 9 asist yaptı. Başarılı oyuncu Türkiye Kupası’nda ise 3 karşılaşmada 4 gol atmıştı. Rıza Çalımbay, kısa zamanda bu transferin çözülmesini istedi.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Erzurumspor Fk, Yeni Sezonun "gökbörü" Formasını Tanıttı
Çaykur Rizespor’da yeni dönem: Ali Zeki Saruhan vizyonunu anlattı
Trabzonspor’un Yeni Transferi Malinovskyi, Trabzon’da
Fatih Tekke’ye 1 Yılda Üçüncü Ücret Düzenlemesi
Çaykur Rizespor Rize Etabını Tamamladı, Sırada Erzurum Kampı Var