Yeşil-mavililer Bandırmaspor’dan Orhan Ovacıklı ile 5 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra Basın sözcüsü Aykut Ferah, teknik direktör Engin Korukır ile yapılan anlaşmadan sonra olduğu gibi yine aynı uygulamayı yaptı.
Basın sözcüsü Aykut Ferah, kendine yakın gördüğü gazetecilere ve ajanslara transferi anında haber verirken, yine bazı basın kuruluşlarına ve televizyonlara üvey evlat muamelesi yaptı.
Ekrem Cengiz’in başkanlığı döneminde Rizespor yönetimine giren, ardından Kadir Çakır başkanlığın da da yönetim kurulu üyesi olan ve basın sözcülüğü görevinde bulunan Ferah, Rizespor A.Ş. döneminde de bu görevine devam ediyor. Rizespor’un birliğe bütünlüğü en fazla ihtiyaç olduğu bu dönemde Aykut Ferah’ın sürekli olarak böyle ayrımlar yapıp basın kuruluşlarına karşı çifte standart uygulamaya devam ediyor. Ferah’ın bu tavrı yeni sezon dada sıkıntı yaratacak gibi görünüyor.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Ç.Rizespor - Galatasaray maçını Ozan Ergün yönetecek
Sahara Geçidi’nde Karşılaştığı Tilkiye Yiyecek Verdi
Ziraat Türkiye Kupası: Boluspor: 0 - Corendon Alanyaspor: 4
Ziraat Türkiye Kupası: Trabzonspor: 3 - Fethiyespor: 0 (maç Sonucu)
Ziraat Türkiye Kupası: Çaykur Rizespor: 1 - Beyoğlu Yeni Çarşı: 1 (maç Sonucu)