Bakan Kasapoğlu'ndan Trabzonspor’a tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Süper Kupa'nın sahibi olan Trabzonspor Kulübü için tebrik mesajı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Süper Kupa'yı kazanan Trabzonspor Kulübü’nü yayımladığı mesaj ile tebrik etti.
Bakan Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan TFF Süper Kupa müsabakasında rakibi Medipol Başakşehir’i mağlup ederek kupayı müzesine götüren Trabzonspor'u kutluyorum. Başarıda emeği geçen tüm takım futbolcularını, teknik ekibi, yönetimi ve bordo-mavili camiayı tebrik ediyorum. Medipol Başakşehir’i de mücadelesinden dolayı kutluyorum."


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Erzurumspor Fk, Yeni Sezonun "gökbörü" Formasını Tanıttı
Çaykur Rizespor’da yeni dönem: Ali Zeki Saruhan vizyonunu anlattı
Trabzonspor’un Yeni Transferi Malinovskyi, Trabzon’da
Fatih Tekke’ye 1 Yılda Üçüncü Ücret Düzenlemesi
Çaykur Rizespor Rize Etabını Tamamladı, Sırada Erzurum Kampı Var