Beşiktaş Diego Ribas transferini bitirdi

Beşiktaş'ın uzun süredir uğraştığı Diego Ribas transferinde sona yaklaştığı öğrenildi.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş, Vodafone Arena’nın yıldızı olacak ismi buldu: Diego Ribas... Bonservisi Alman ekibi Wolfsburg’da bulunan, La Liga lideri Atletico Madrid’de kiralık forma giyen dünyaca ünlü Sambacı hafta sonuna dek siyah-beyazlılarla sözleşme imzalayacak.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın gözdesi olan ve sarı-lacivertlilerin yıllardır transfer etmek istediği Diego ile aylardır süren görüşmelerde sona gelindi. Beşiktaş, Wolfsburg’la kontratı sona erecek olan Diego için bonservis ücreti ödemeyecek. 29 yaşındaki yıldızla 3 senelik kontrat imzalanacak.
UFAK DETAYLAR KALDI

Brezilyalı futbolcu ilk olarak siyah-beyazlılardan yıllık 4 milyon Euro talep etmiş, bunun yanı sıra peşin olarak 3 milyon Euro da imza parası talep etmişti. Ancak sonrasında siyah-beyazlıların 3 milyon Euro’luk imza parasını her sezon başında 1’er milyon Euro olarak ödeme teklifini kabul etti.

Yani Beşiktaş’tan yıllık 5 milyon Euro’dan toplamda 15 milyon Euro alacak olan Diego resmi sözleşmeyi hafta sonuna kadar imzalayacak ve gelecek sezondan itibaren siyah-beyazlı formayı terletecek.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çayelispor Şampiyon olarak 3.lig'de mücadele edecek
Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (maç Sonucu)
İlhan Palut: Yenmeyi düşündüğümüz halde son dakika golüyle yenildik
Beşiktaş 3 - 2 Ç.Rizespor
Ç.Rizesporda Gökhan Akkan sakatlandı