Türkiye Kupası F Grubu'nda Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında oynanacak mücadele, 5 Şubat 2015(Perşembe) günü karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat20:30'da A Haber kanalından naklen yayınlanacak.
Kulüp Başkanı Kalkavan, Beşiktaş'ı Türkiye Kupası F grubu son maçında ve lig maçında bir hafta içinde iki kez Rize'de Yenişehir Stadı'nda ağırlayacaklarını, Türkiye Kupası maçının 5 Şubat saat 20.00'de, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftası maçının ise 8 Şubat 19.00'da bir değişiklik olmaması halinde oynanacağını hatırlattı.
Rize'nin bir haftada çok zorlu iki sınavdan geçeceğini belirten Kalkavan, "Beşiktaş çok sevdiğimiz bir camia. Beşiktaş camiası ile bir hafta içerisinde dostça iki maç yapacağız. Dört gün başkanıyla yönetimiyle keyifle ağırlayacağız. Bizim tesisleri kullanacaklar. Çok renkli bir hafta olacak" diye konuştu.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Pazarspor’da yeni sezon öncesi kurban kesildi
Rizespor taraftarına İstanbul’da büyük kolaylık: Deplasman kontenjanı 1.200’e çıkarıldı
12 EYLÜL CUMARTESİ SAAT: 17.00 ’DE OYNANACAK EYÜPSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINI OĞUZHAN AKSU YÖNETECEK
Trabzonspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Etti
Yalçın Kayan: "çorum Fk Maçına 3 Puan İçin Çıkacağız"