4 ülkeden 12 seçkin kulübün 12 yaş altı takımlarının kıyasıya bir turnuva geçirecekleri U12 RİZE CUP 2023; bu yıl “YİĞİT DEMİREL INTERNATIONAL FOOTBALL TOURNAMENT” adıyla gerçekleşiyor.
17 Haziran 2023 Cumartesi günü 9.30'da Mehmet Cengiz Tesislerinde başlayan turnuva 3 gün sürecek. U12 Rize Cup 2023 Yiğit Demirel Uluslararası Futbol Turnuvasına katılan teknik ekip ve futbolcular dünyanın en iyi altyapı tesisleri arasında gösterilen 153 yatak kapasiteli Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezinde tam pansiyon olarak konaklıyor.
Turnuvanın ikinci günü oynanan maçlardan sonra minik misafirlerimiz Rize’nin turistik yerlerini gezme fırsatı buldu.
Turnuvaya katılan takımlar: ABŞERON FK (Azerbaycan), ALTINORDU, ANKARAGÜCÜ, ÇAYKUR RİZESPOR, DİNAMO BATUMİ (Gürcistan), ESKİŞEHİRSPOR, GETİCA (Moldova), GİRESUNSPOR, GLDANİ (Gürcistan), SABAH FK (Azerbaycan), SAMSUNSPOR, TRABZONSPOR
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Göztepe - Trabzonspor Müsabakasında Gözler Gol Kralı Paul Onuachu’da Olacak
Ziraat Türkiye Kupası: Çorum Fk: 0 - Corendon Alanyaspor: 5
Rize - Konya maçını kim yönetecek ?
Fatih Tekke: "türkiye’nin En Zor Deplasmanına Gideceğiz"
Çaykur Rizespor, Recep Uçar ile 1.5 Yıllık Sözleşme İmzaladı