Bulak'ın Yardımcıları Belli Oldu

Çaykur Rizespor`da Hüseyin Kalpar`ın istifasının ardından takımın başına getirilen Giray Bulak`ın yardımcıları belli oldu.

Çaykur Rizespor'da 1,5 yıllık sözleşme imzalanan yeni Teknik Direktör Giray Bulak’ın yardımcıları belli olurken, sadece bir ismi dışardan getirdi.

Her gittiği takımda yanına aldığı “rüzgarın oğlu” Orhan Çıkrıkçı Çaykur Rizespor’da Giray Bulak’ın yardımcısı olurken, diğer yardımcıları ise Rizespor alt yapısından seçildi.

Kasımpaşa zaferine imza atan Mehmet Ali Karaca'nın yine eski görevine devam edeceği öğrenilirken, diğer iki yardımcı hoca ise; Sinan Durmuş ve Besim Koçal oldu.

Besim hoca kaleci antröneri olarak görev yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Göztepe - Trabzonspor Müsabakasında Gözler Gol Kralı Paul Onuachu’da Olacak
Ziraat Türkiye Kupası: Çorum Fk: 0 - Corendon Alanyaspor: 5
Rize - Konya maçını kim yönetecek ?
Fatih Tekke: "türkiye’nin En Zor Deplasmanına Gideceğiz"
Çaykur Rizespor, Recep Uçar ile 1.5 Yıllık Sözleşme İmzaladı