BÜLENT KORKMAZ: “HEDEFİMİZ SÜPER LİG, LİGİN SONUNDA GÖRECEĞİZ”

SAMSUN (İHA) – Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Samsunspor'a yenilmelerine rağmen hedeflerinin yine de Süper Lig olduğunu söyledi.

SAMSUN (İHA) – Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Samsunspor'a yenilmelerine rağmen hedeflerinin yine de Süper Lig olduğunu söyledi.

Samsunspor deplasmanından 2-0'lık mağlubiyet ile dönen Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Üzücü bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren Korkmaz, Süper Lig hedefleri için çalışacaklarını ifade etti.

"Hedefimiz Süper Lig, ligin sonunda göreceğiz"

Üzücü bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Bülent Korkmaz, "Samsunspor'u tebrik ederim. İyi oynadığımızı söyleyemem. Hakem, Samsunspor'un penaltı pozisyonunda 5 dakika penaltı inceleyip, penaltıyı buldu. Bizim pozisyonumuzda ise VAR'a bile bakmadı. Hakemlerin niyetinin iyi olmadığını düşünüyorum. Bu olaylar mağlubiyetin bahanesi değil ama başlangıcıydı. Taraftarlar, kendi stadımızda da bizleri istifaya davet ettiler. Onlar hakaret etmediği sürece istifaya davet edebilirler. Normal karşılıyorum. Bir seri yakalamıştık. Deprem felaketi sonrası verilen arada istediklerimizi yapamamışız. Bundan sonraki hedefimiz de yine Süper Lig'e çıkmak olacak. Ligin sonu gelmedi. Ligin sonunda ne olacağını göreceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Tff 3. Lig: Giresunspor: 0 - Karabük İdmanyurdu: 1
Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar: “Alınan 1 Puan Değerli”
Ç.Risespor'dan Fenerbahçe'ye 90 + 8 derbesi
FENERBAHÇE - ÇAYKUR RİZESPOR KARŞILAŞMASININ HAKEMİ BELLİ OLDU
Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor 48. Kez Karşı Karşıya Geliyor