Ç.RİZESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLHAN PALUT; MAÇLARDAN MAĞLUP AYRILMAK BENİ ÇOK YORUYOR VE ÜZÜYOR. AMA SAHADA HER TAKIMA KARŞILIK VEREBİLİYORUZ DEDİ

Maç sonunda Ç.Rizespor teknik direktörü İlhan Palut, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"İlk yarıda oyuna hakimdik, pozisyonlar bulduk, rakibe pozisyon vermedik. İkinci yarıda da bu çokça devam etti. Rakip, skor avantajından sonra topun arkasında bekledi. Üretmeye çalıştık. Oyuncu değişikliklerinden sonra takımın sinerjisinin daha çok artmasını bekliyorduk. Belki burada zamanlama ve seçimler anlamında biz iyi okuyamadık. 

Tecrübeler bazen kazasız öğrenilebilirken, bugün son derece pahalı bir öğrenme yaşadık. Devam edeceğiz. Oyuncularım genel manada verilen görevi yaptılar. Maçlardan mağlup ayrılmak beni çok yoruyor ve üzüyor. Ama sahada her takıma karşılık verebiliyoruz. Başa baş oynuyoruz, zaman zaman üstünlük yakalıyoruz. Bunu sürdürmek ve skorla perçinlemek gerekir. Artık bunun mücadelesini vereceğiz.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Göztepe - Trabzonspor Müsabakasında Gözler Gol Kralı Paul Onuachu’da Olacak
Ziraat Türkiye Kupası: Çorum Fk: 0 - Corendon Alanyaspor: 5
Rize - Konya maçını kim yönetecek ?
Fatih Tekke: "türkiye’nin En Zor Deplasmanına Gideceğiz"
Çaykur Rizespor, Recep Uçar ile 1.5 Yıllık Sözleşme İmzaladı