Çaykur Rizespor Transfer Komitesi Üyesi Bekir Mete, ara transferde Adanaspor’dan Fahri Tatan ile Giresunspor’dan Ramazan Durdu’ nun kadrolarına dahil edilmesinin ardından Bursaspor’un tecrübeli oyuncusu Ramazan Sal’ın da alınması için kulübüne teklifte bulunduklarını söyledi.
Mete, “Bursaspor kulübünün genel kurulu olduğu için beklemedeyiz. Kulüp ve oyuncu ile anlaşırsak ara transferi kapatacağız. Transfer yaptığımız oyuncularımız takım ile birlikte çalışmalarına başladı. İkinci yarıda zorlu bir sürece gireceğiz. Bu süreçte yaptığımız takviyelerle lig sonunda hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.
İki yıl önce Pendikspor`dan Bursaspor`a transfer olan 26 yaşındaki Ramazan Sal, forma şansı bulamadığı takımda bu sezon sadece Fenerbahçe karşısında ilk 11`de sahaya çıktı.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Sahara Geçidi’nde Karşılaştığı Tilkiye Yiyecek Verdi
Ziraat Türkiye Kupası: Boluspor: 0 - Corendon Alanyaspor: 4
Ziraat Türkiye Kupası: Trabzonspor: 3 - Fethiyespor: 0 (maç Sonucu)
Ziraat Türkiye Kupası: Çaykur Rizespor: 1 - Beyoğlu Yeni Çarşı: 1 (maç Sonucu)
ÇAYKUR RİZESPOR, 3 ŞUBAT SALI GÜNÜ SAAT 18.00’DA SAHASINDA BEYOĞLU YENİ ÇARŞI’YI AĞIRLAYACAK