Ç.RİZESPOR'LU REMY 15 GOL ATARSA ?

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un yıldız golcüsü Loic Remy'nin yükselen performansı Karadeniz ekibini puan tablosunda üst sıralara taşıyor. Fransız golcü 9 gol daha atması durumunda 100 bin Euro'luk primi kapacak

Çaykur Rizespor’un Fransız golcüsü Loic Remy ligde oynadığı 7 maçta attığı 6 golle takımını sırtladı.  Sezon başında bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılan Remy, gösterdiği performansla Karadeniz ekibinin yüzünü güldürdü.

Yeşil mavili takımla 2 yıllık sözleşme imzalayan 33 yaşındaki futbolcunun sözleşmesindeki maddeye göre, 15 gol attığında (9 gol kaldı) 100 bin Euro’luk primin de sahibi olacak.

Süper Lig’de oynanan 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de mağlubiyet alan Rizespor, 11 puan topladı. Ligin 8’inci haftasını maç oynamadan geçirecek olan Karadeniz temsilcisi sonrasında da milli araya girilecek olması nedeniyle bu dönemde Antalya’da kamp yapacak.

5 Kasım Perşembe günü Antalya kampına başlayacak olan Rizespor, bir haftalık kamp sürecinden sonra ligin 9’uncu haftasında oynanacak Atakaş Hatayspor maçının hazırlıklarına Rize’de devam edecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemler belli oldu.
Abdullah Avcı: "avrupa’nın En Güzel Tesislerine Sahibiz"
Trabzonspor Üçüncülük İçin Avantaj Sağlamak İstiyor
Abdullah Avcı’dan, Paul Onuachu’ya Yakın Markaj
Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 4 - Gaziantep Fk: 2 (maç Sonucu)