Bank Asya 1. Ligin 9. haftasında Rize'de oynanan maçta hakem rezaleti yaşandı. 2-2 sona eren Çaykur Rizespor-Konyaspor mücadelesinde karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar, uydurduğu 2 penaltı ile birlikte Aytek'i de kırmızı kartla oyun dışı bırakarak Konyaspor'un Rize'den 1 puan ile ayrılmasını sağladı.
RİZE'DE ÇINAR & ROBAK İŞBİRLİĞİ
Mücadelenin 8 ve 39. dakikalarında karşılaşmanın hakemi Rize'de kendini gösterdi. Çınar, bu dakikalarda ortaya çıkarak uydurma 2 penaltı ile Konyaspor'un Robak ile 2 gol bulmasını ve Çaykur Rizespor önünde 2 farklı öne geçmesini sağladı. Çınar'ın marifetleri bununla da bitmedi. Serkan Çınar, Yeşil Mavililerden Aytek'i de kırmızı kartla oyun dışı bırakarak Çaykur Rizespor'un 51 dakika 10 kişi ile oynamasına neden oldu.
İNADINA RİZE, İNADINA BİKOKO VE MESUT YILMAZ
Yeşil Mavililer hakeme rağmen oyundan kopmadı ve 2. yarının hemen başında Bikoko'nun kafa golüyle farkı bire indirdi. Ardından geliştirdiğimiz ataklarda ise Bikoko ve Jallow ile mutlak posizyonları gole çeviremeyen Yeşil Mavililerin hakemin Konyaspor'a 3 puanı hediye etmesine rıza göstermeye niyeti yoktu. 39. dakikadan itibaren sahada 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Çaykur Rizespor 82. dakikada Mesut Yılmaz'ın kafa golüyle skorü 2-2'ye taşıdı ve karşılaşmayı 2-2 berabere tamamlamak zorunda kaldı.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Göztepe - Trabzonspor Müsabakasında Gözler Gol Kralı Paul Onuachu’da Olacak
Ziraat Türkiye Kupası: Çorum Fk: 0 - Corendon Alanyaspor: 5
Rize - Konya maçını kim yönetecek ?
Fatih Tekke: "türkiye’nin En Zor Deplasmanına Gideceğiz"
Çaykur Rizespor, Recep Uçar ile 1.5 Yıllık Sözleşme İmzaladı