Çaykur Rizespor Giresun’da çıkış arayacak

Süper Lig'e tarihinin en kötü başlangıcını yapan Çaykur Rizespor, bu hafta oynayacağı GZT Giresunspor maçı ile çıkış arıyor.

Süper Lig’in ilk 8 haftasında sadece 1 puan toplayabilen Çaykur Rizespor, son olarak Galatasaray karşısında aldığı 3-2’lik mağlubiyetin ardından GZT Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

16 Ekim Cumartesi günü saat 13.30'da oynayacağı GZT Giresunspor maçı hazırlıklarına devam eden yeşil-mavili ekip bugün gerçekleştirdiği tek antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından dar alan ve taktik çalışması yaptı. Antrenman gerçekleşen çift kale maç ile son buldu.
Öte yandan Ronaldo Mendes takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam ederken, bir süredir sakatlığı devam eden Yasin Pehlivan ise takımla beraber antrenmana çıktı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Erzurumspor Fk, Yeni Sezonun "gökbörü" Formasını Tanıttı
Çaykur Rizespor’da yeni dönem: Ali Zeki Saruhan vizyonunu anlattı
Trabzonspor’un Yeni Transferi Malinovskyi, Trabzon’da
Fatih Tekke’ye 1 Yılda Üçüncü Ücret Düzenlemesi
Çaykur Rizespor Rize Etabını Tamamladı, Sırada Erzurum Kampı Var