Çaykur rizespor kardemir karabükspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

Antrenman öncesi futbolculardan cenk ahmet: "üç puana hasret kaldık"

Çaykur Rizespor Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Antrenman öncesi futbolculardan Cenk Ahmet, üç puana hasret kaldıklarını söyledi.
Çaykur Rizespor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına Mehmet Cengiz Tesisleri’nde devam ediyor. Sakatlıkları süren Cernat, Sercan, Hakan ve Kağan’ın katılmadığı antrenman koşu ile başladı. Kwueka takımdan ayrı koşu yaparak antrenmana katıldı.
Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Cenk Ahmet “Maç içerisinde bana ne zaman süre verilirse onu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırım. Maçın başında veya sonunda süre verilmesinin benim açımdan bir önemi yok. Ne zaman şans gelirse o zaman oynamayı tercih ederim. Bayağı oldu üç puana hasretiz. Karabük maçında inşallah bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Bu kötü gidişe son vermek istiyoruz” dedi.

"Ben kendi performansımı değil takımımı konuşurum" diyen savunma oyuncusu Viera ise “Sezona iyi başlangıç yaptık. İyi sonuçlar aldık ama son haftalarda bir düşüş yaşıyoruz. Artık uyanma vaktimiz geldi. Karabük maçında uyanacağımızı ve artık oradan galibiyet ile döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Pazarspor’da yeni sezon öncesi kurban kesildi
Rizespor taraftarına İstanbul’da büyük kolaylık: Deplasman kontenjanı 1.200’e çıkarıldı
12 EYLÜL CUMARTESİ SAAT: 17.00 ’DE OYNANACAK EYÜPSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINI OĞUZHAN AKSU YÖNETECEK
Trabzonspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Etti
Yalçın Kayan: "çorum Fk Maçına 3 Puan İçin Çıkacağız"