Çaykur Rizespor, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Futbol Lisesi Anlaşması Yaptı

Çaykur Rizespor Kulübü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Futbol Lisesi anlaşması yapıldı.

 Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan anlaşmanın imza töreninde konuşan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Türkiye'de bir ilkin gerçekleştirildiğini söyledi.

 
Çaykur Rizepor'un öz kaynaklarını kullanmasını istediklerini aktaran Yardımcı, "Bu anlamda Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan anlaşma sonucu önümüzdeki yıldan itibaren Futbol Lisesinde toplamda 90 altyapı futbolcusunun eğitimini ve antrenman programını birlikte gerçekleştireceğiz. Uzun vadede değerlendirebileceğimiz gençleri bünyemize katarak, kadromuzda olmalarını sağlayacağız. Bu protokol ile Türkiye'de bir yolun açılmasını sağladık. İnşallah uzun vadede hem gençlerimiz hem de kulübümüz için çok verimli bir çalıma olacak." ifadelerini kullandı.

 
Bölgede çok yetenekli futbolcuların olduğunu anlatan Yardımcı, "Yeni oluşturduğumuz model sayesinde çocuklarımız ile daha yakın temas kurabileceğiz. Altyapı ekibimizin takibiyle sporcularımız hem eğitimlerine devam edecek hem de yeteneklerini geliştirme imkanı bulacak." şeklinde görüş belirtti.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rayyan Baniya Ameliyat Oldu
Türkiye Sigorta Basketbol Ligi: Trabzonspor: 92 - Tofaş: 87
Ç.Rizespor Ziraat Türkiye Kupasında C Grubunda mücadele edecek
Göztepe İle Trabzonspor 31. Randevuda
Göztepe - Trabzonspor Müsabakasında Gözler Gol Kralı Paul Onuachu’da Olacak