Çaykur Rizespor'da Karaman ilk antrenmanına çıktı

Çaykur Rizespor, evinde konuk edeceği Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına yeni teknik direktörü Ünal Karaman yönetiminde başladı.

 Çaykur Rizespor, evinde konuk edeceği Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına yeni teknik direktörü Ünal Karaman yönetiminde başladı.

Süper Ligin 25inci haftasında evinde Aytemiz Alanyasporu konuk edecek olan yeşil mavili ekip, karşılaşmanın hazırlıklarına Mehmet Cengiz Tesisleri?nde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde start verdi.

Takım ile ilk antrenmanına çıkan Karaman, futbolcular ile toplantı gerçekleştirdi.

Futbolcular antrenmana ısınma hareketleri ile başlarken, çalışma pas ve kondisyon çalışmaları ile devam etti. İdmana Mohamed Abarhoun sakatlığı nedeniyle katılamadı.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ç.Rizespor - Galatasaray maçını Ozan Ergün yönetecek
Sahara Geçidi’nde Karşılaştığı Tilkiye Yiyecek Verdi
Ziraat Türkiye Kupası: Boluspor: 0 - Corendon Alanyaspor: 4
Ziraat Türkiye Kupası: Trabzonspor: 3 - Fethiyespor: 0 (maç Sonucu)
Ziraat Türkiye Kupası: Çaykur Rizespor: 1 - Beyoğlu Yeni Çarşı: 1 (maç Sonucu)