TRT Spor'da yorumculuk yapan ünlü futbol adamı ve yorumcusu Denizli, geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği maçında hocası Hikmet Karaman'a rağmen penaltı atan ve kulübüne kafa tutan Kweuke'nin affedilmesi ve Fenerbahçe maçında ilk 11'de sahaya sürülmesine sert tepki gösterdi.
Yazıklar olsun!
TRT Spor'da yorumculuk yapan Mustafa Denizli, bir dönem iki sezon çalıştırdığı Çaykur Rizespor yönetimine karşı ağır ifadeler kulllandı. Nedeni geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği maçında penaltı atmak için saha içinde olay çıkaran ve golü attıktan sonra hocası Hikmet Karaman'ı aşağılayan golcü futbolcu Kweuke'nin affedilmesi ve Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya çıkmasıydı.
Denizli tepkisini şu sözlerle dile getirdi:
'Metın Kalkavan gibi vizyonlu ve çağdaş bir başkan böyle bir küstahlığa nasıl izin verdi.
Kweuke kim? Rizespor'a kazandıracağı 2-3 puan için böyle bir futbolcuya katlanılır mı. Yazıklar olsun.
Ben böyle bir futbolcu ile aynı havayı aynı atmosferi solumak dahi istemem.
Rizespor onu affetti ama çok pişman olacak. O Kweike 1- 2 hafta sonra o hareketi tekrar yapacaktır emin olun.
Çünkü Kweuke'nin yaptığı o hareketten dolayı pişman olduğunu düşünmüyorum. Basın toplantısında zoraki yaptığı açıklamalardan her şey anlaşılıyor. O futbolcu o hereketi yaptıktan sonra derhal takımdan gönderilmeliydi.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Trabzonspor Kupaya Odaklandı
Giresun’un Profesyonel Futbol Alanında Temsilcisi Kalmadı
Yüksek Fiyat Verenler Oldu Ama O Baba Yadigarı Diye Satmıyor
Fatih Tekke: "üzücü Bir Akşam Oldu, 2 Puan Kaybettik"
Tff 3. Lig: Pazarspor: 1 - Amasyaspor Fk: 0