Diego Ribas'ın Rize Maçında Forma Giymesi Bekleniyor

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun sakatlığı nedeniyle haftalardır süre alamayan Diego Ribas'ın Rize maçıyla sahalara dönmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin çok fazla süre alamayan 10 numarası Diego Ribas'ın Çaykur Rize maçıyla yeniden sahade yer alması bekleniyor.

Teknik heyetin her fırsatta hazır olmadığını söylediği Brezilyalı yıldızın, Fenerbahçe’nin Çaykur Rizespor ile oynayacağı 9. hafta sınavında forma giyeceği belirtiliyor. “Nokta transfer” vurgusu yapılan Sambacı’nın, sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu’nun da yokluğunda en az 45 dakika şans bulması bekleniyor. Teknik direktör İsmail Kartal’ın hafta başından bu yana yapılan iki idmanda da bu öğrencisiyle yakından ilgilendiği ve hazır olmasını istediği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Pazarspor’da yeni sezon öncesi kurban kesildi
Rizespor taraftarına İstanbul’da büyük kolaylık: Deplasman kontenjanı 1.200’e çıkarıldı
12 EYLÜL CUMARTESİ SAAT: 17.00 ’DE OYNANACAK EYÜPSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINI OĞUZHAN AKSU YÖNETECEK
Trabzonspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Etti
Yalçın Kayan: "çorum Fk Maçına 3 Puan İçin Çıkacağız"