Düzenbaz Menajerler

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Robinho ile görüştüklerini açıkladı ama bu iddialar oyuncu tarafından yalanlandı.

 TFF 1. Lig’de mücadele eden Çaykur Rizespor’un Brezilyalı yıldız Robinho’yu transfer etmek istediği şeklindeki haberlere yalanlama geldi. Hikmet Karaman’ın “Robinho ismi gündeme geldi. Brezilya'da görüşmüştük. Bu oyuncu için şartlar yenine gelirse yönetim gereğini yapacaktır” dedi. Robinho ise resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla bu iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Hikmet Karaman’ın sözlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Robinho “Hiçbir kulüple bir iletişimimiz olmadı. Bu büyük bir yalan… Birçok menajer benim temsil haklarımın kendilerinde olduğunu söylüyor. Ancak bunlar düzenbaz… Kulübümle olan sözleşmeme bağlıyım ve hiçbir yere gitmiyorum” dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rayyan Baniya Ameliyat Oldu
Türkiye Sigorta Basketbol Ligi: Trabzonspor: 92 - Tofaş: 87
Ç.Rizespor Ziraat Türkiye Kupasında C Grubunda mücadele edecek
Göztepe İle Trabzonspor 31. Randevuda
Göztepe - Trabzonspor Müsabakasında Gözler Gol Kralı Paul Onuachu’da Olacak