En Yaşlı-En Genç 2 Antrenör Karşı Karşıya Geliyor

Rize'de yarın oynanacak Çaykur Rizespor-Manisaspor maçı, PTT 1'inci Lig'in en yaşlı ve ikinci en genç teknik adamının buluşmasına sahne olacak.

Üç büyük takımı şampiyon yapan tek Türk çalıştırıcı olarak futbol tarihimize ismini altın harflerle yazdıran, A Milli Takım'la büyük başarılara imza atan Mustafa Denizli, 64 yaşın tecrübesiyle Çaykur Rizespor'un başında sahaya çıkacak.

Karşısında ise Kayseri Erciyespor'un 42 yaşındaki teknik patronu Osman Özköylü'den sonra Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan'la birlikte ligin en genç ikinci çalıştırıcısı olan 43 yaşındaki Reha Erginer'i bulacak.

Manisaspor'un Vestel'in himayesinde olduğu 2003-2004 sezonunda siyah beyazlı kulüpte de görev yapan 64 yaşındaki Mustafa Denizli'den sonra PTT 1'inci Lig'in en tecrübeli ikinci ismi Tavşanlı Linyitspor'un dümenindeki 62 yaşındaki Erol Tok. Tok'u 56 yaşındaki Göztepe teknik patronu Kemal Kılıç ile aynı yaşta olan Şanlıurfaspor'un çalıştırıcısı Raşit Çetiner izliyor. Gençlerde ilk sırada yer alan Özköylü ve onu takip eden Erginer-Aslan ikilisinden sonra en genç isim Bucaspor'un 44 yaşındaki hocası Sait Karafırtınalar. 5'inci basamakta ay farkı ile Kartal'ı çalıştıran Mehmet Altıparmak yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Göztepe - Trabzonspor Müsabakasında Gözler Gol Kralı Paul Onuachu’da Olacak
Ziraat Türkiye Kupası: Çorum Fk: 0 - Corendon Alanyaspor: 5
Rize - Konya maçını kim yönetecek ?
Fatih Tekke: "türkiye’nin En Zor Deplasmanına Gideceğiz"
Çaykur Rizespor, Recep Uçar ile 1.5 Yıllık Sözleşme İmzaladı