SABAH gazetesinde dün yayınlanan raporda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 5 maçta şike, 1 maçta teşvik primi, 5 maçta teşvik primi teşebbüsü ve 1 maçta da şike teşebbüsü faaliyetlerinde bulunduğu, Trabzon Başkanı Sadri Şener ve Nevzat Şakar'la ilgili ise delil olmadığı ileri sürülüyor.
Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Oğuz Atalay'ın imzasıyla hazırlanan raporda, ayrıca İlhan Ekşioğlu, Mecnun Odyakmaz, Ahmet Çelebi, Bülent İşcen, Abdullah Başak, Yusuf Turanlı, Korcan Çelikay, Fatih Akbaba, Tamer Yelkovan'ın şike yaptığının tespit edildiği yazıyor.
İŞTE O MAÇLAR
Şike yapılanlar
G.BİRLİĞİ-FENERBAHÇE: 2-4
ESKİŞEHİR-FENERBAHÇE: 1-3
FENERBAHÇE-İST.BŞB.: 2-0
FENERBAHÇE-ANKARAGÜCÜ: 6-0
SİVASSPOR-FENERBAHÇE: 3-4
Teşvik primi
MANİSA-TRABZONSPOR: 1-2
BURSASPOR-İST.BŞB.: 1-1
G.BİRLİĞİ-TRABZONSPOR: 1-2
TRABZONSPOR-BURSASPOR: 1-0
ESKİŞEHİRSPOR-TRABZONSPOR: 0-0
TRABZONSPOR-İST.BŞB.: 3-1
Şike teşebbüsü
BUCASPOR-FENERBAHÇE: 3-5
KARABÜK-FENERBAHÇE: 0-1
FENERBAHÇE-ANKARAGÜCÜ: 6-0
Beşiktaş şike yapmadı
Etik Kurulu'nun raporunda Beşiktaş'ın herhangi bir şike olayına karışmadığı bildiriliyor. Raporda, siyah-beyazlıların İstanbul BŞB. ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası final maçında (6-5 Beşiktaş'ın galibiyetiyle bitmişti) Serdar Adalı, Tayfur Havutçu, Cengiz Zülfikaroğlu, Ahmet Ateş ve İbrahim Akın'ın şike yapmadığı dile getiriliyor.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Pazarspor’da yeni sezon öncesi kurban kesildi
Rizespor taraftarına İstanbul’da büyük kolaylık: Deplasman kontenjanı 1.200’e çıkarıldı
12 EYLÜL CUMARTESİ SAAT: 17.00 ’DE OYNANACAK EYÜPSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINI OĞUZHAN AKSU YÖNETECEK
Trabzonspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Etti
Yalçın Kayan: "çorum Fk Maçına 3 Puan İçin Çıkacağız"