Bank Asya 1. Lig'in beşinci haftasında İstanbul Güngörenspor ile Elazığspor karşı karşıya geldi. Bir kırmızı kartın çıktığı mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.
Ev sahibi İstanbul Güngörenspor'da Paul Aidoo 48. dakikada kırmızı kart görürken bu kart, Güngörenspor'un beş haftada gördüğü dördüncü kırmızı kart oldu. Elazığspor'un bir golü ise ofsayt gerekçesi ile geçerli sayılmadı.
Bu sonuça Elazığspor puanını 7'ye yükseltirken İstanbul Güngörenspor ise 2 puana çıktı.
Elazığspor gelecek hafta Giresunspor'u konuk edecek. İstanbul Güngörenspor ise Kasımpaşa deplasmanında puan veya puanlar için mücadele edecek.
Stat: Mimar Yahya Baş
Hakemler: Deniz Çoban, Özgür Fatih Kalaycı, Ayhan Akgöz
İstanbul Güngörenspor: Egemen, Mustafa Ün, Kürşat(Dk. 72 Zafer), Özgür, Mehmet Uğur(Dk. 61 Tunç), Veysel(Dk. 50 İbrahim), Celal, Sinan, Ampong, Mustafa Tuna Kaya, Aidoo
Elazığspor: Yavuz, Mehmet Ozan, Ömer(Dk. 55 Göksu), Arif, Onur, Erdal, Oktay, Burak(Dk. 46 Köksal), Veysel, Yusuf, Ferdi(Dk. 67 Taylan)
Kırmızı kart: Dk. 50 Aidoo (İstanbul Güngörenspor)
Sarı kartlar: Dk. 52 Ömer, Dk. 79 Arif (Elazığspor), Dk. 75 Tunç, Dk. 90+3 Egemen (İstanbul Güngörenspor)
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Göztepe - Trabzonspor Müsabakasında Gözler Gol Kralı Paul Onuachu’da Olacak
Ziraat Türkiye Kupası: Çorum Fk: 0 - Corendon Alanyaspor: 5
Rize - Konya maçını kim yönetecek ?
Fatih Tekke: "türkiye’nin En Zor Deplasmanına Gideceğiz"
Çaykur Rizespor, Recep Uçar ile 1.5 Yıllık Sözleşme İmzaladı