Hekimoğlu Trabzon FK Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Eğitim ve İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çelik katıldı. 22 yaşındaki sol bek oyuncusu kendisini 1+1 yıllığına Trabzon temsilcisine bağlayan sözleşmeye imza attı.
İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çelik, “Eksik gördüğümüz bölgelere transferlerimiz devam ediyor. Yunus Emre Gedik’i de alarak alternatifli, genç ve dinamik bir kadro oluşturduk. İnşallah başarılı bir sezon geçireceğiz. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.
Yeni transfer Yunus Emre Gedik ise, “Hedefleri olan bir takıma geldiğim için mutluyum. Burada kendimi ispatlamak ve takımıma katkılar yapmak istiyorum. İyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Takımıma elimden gelen katkıyı yapacağıma inanıyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” ifadelerini kullandı.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Karadeniz Derbisinde Rizespor-Samsunspor Maçının Hakemi Belli Oldu
Çaykur Rizespor-Samsunspor maçının biletleri satışta
Trabzonspor Süper lig'in ilk maçında Kasımpaşasporla 1 - 1 berabere kaldı
Ç.Rizspor ilk maçında 3 puanı deplasmanda aldı
Dal Varesanovic: Kendimi yeniden göstermek istiyorum