Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Balıkesirspor, Ç.Rizesporlu forvet oyuncusu İlyas Çakmak ile kiralık olarak anlaştı.
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, yaptığı açıklamada, daha önce kulübüyle anlaşma sağladıkları İlyas Çakmak ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalandığını söyledi.
Yeni transfer Çakmak'ın Antalya'daki kampa katıldığını belirten Aktürk, ''Tecrübeli ve iyi bir kadromuz vardı. Bazı arkadaşlar aramızdan ayrılırken, faydalı olacağına inandığımız kaleci Ahmet Şahin ve İlyas Çakmak'ı kadromuza dahil ederek ara transferi sonlandırdık. Mevcut kadronun Balıkesirspor'u şampiyonluğa taşıyacağına inanıyoruz'' diye konuştu.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Pazarspor’da yeni sezon öncesi kurban kesildi
Rizespor taraftarına İstanbul’da büyük kolaylık: Deplasman kontenjanı 1.200’e çıkarıldı
12 EYLÜL CUMARTESİ SAAT: 17.00 ’DE OYNANACAK EYÜPSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINI OĞUZHAN AKSU YÖNETECEK
Trabzonspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Etti
Yalçın Kayan: "çorum Fk Maçına 3 Puan İçin Çıkacağız"