İyi Oynadık Ama Puan Alamadık Üzgünüz

PTT 1. Lig'de deplasmanda Göztepe'ye son dakikada yediği golle 1-0 yenilen Çaykur Rizespor'un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, takım olarak iyi oynadıkları bir maçta puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Aydın, yaptığı açıklamada, iyi bir sonuçla ayrılacakları inancıyla Göztepe maçına çıktıklarını belirterek, 'Yakaladığımız liderliği elimizden bırakmak istemiyorduk. Ancak rakibimiz de bu maçı dönüm noktası olarak görüyordu. Her iki takım da 3 puan için oynadı. Oyuna ağırlığımızı koyduk ancak golü bulamadık. Takım olarak iyi oynadığımız bir maçta puan alamadığımız için üzgünüz'' dedi.

 
İyi bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Aydın, ''Bu maçta eksiklerimizi gördük. Bunları telafi edeceğiz. Her geçen hafta üzerine koyarak ilerleyeceğiz. Takım olarak hedefe olan inancımız tam. Sezon sonunda isteğimiz yerde olacağız'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ç.Rizespor - Galatasaray maçını Ozan Ergün yönetecek
Sahara Geçidi’nde Karşılaştığı Tilkiye Yiyecek Verdi
Ziraat Türkiye Kupası: Boluspor: 0 - Corendon Alanyaspor: 4
Ziraat Türkiye Kupası: Trabzonspor: 3 - Fethiyespor: 0 (maç Sonucu)
Ziraat Türkiye Kupası: Çaykur Rizespor: 1 - Beyoğlu Yeni Çarşı: 1 (maç Sonucu)