Bu sezon 5 yıldır mücadele ettikleri 1'inci Ligi'nde en iyi dönemi geçirdiklerinin altını çizen Başkanı Metin Kalkavan, şunları söyledi:
"Bu sezona önceki sezonlardan çok daha iyi başladık. Bu da bize olduğu kadar, teknik kadromuza, oyuncularımıza ve tabi ki taraftarımıza büyük bir moral verdi. Elbette henüz yolun başındayız. Önümüzde uzun bir lig maratonu ile birlikte oynayıp kazanmamız gereken daha çok maç var. İşin ciddiyetini elden bırakmadan, yolumuza sağlam adımlarla devam edeceğiz."
TARAFTARDAN SABIR İSTEDİ
Yeşil mavili taraftarlardan sabırlı olup takımlarına destek vermelerini de isteyen Başkan Metin Kalkavan, şöyle devam etti:
"Bizim hatamız taraftarımıza ve camiamıza doğru zamanda bilgiyi aktaramamak. Ben 2 yıl önce yapılan genel kurulda, (Çok keyif alacağımız gurur duyacağımız Rizespor'daki kurumsallaşmayı tamamlıyoruz) demiştim. Bu konuda da çok büyük mesafe kat ettik. Bu sezon kurumsallaşma ile birlikte sportif başarıyı da sağlayacağız."
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Erzurumspor Fk, Yeni Sezonun "gökbörü" Formasını Tanıttı
Çaykur Rizespor’da yeni dönem: Ali Zeki Saruhan vizyonunu anlattı
Trabzonspor’un Yeni Transferi Malinovskyi, Trabzon’da
Fatih Tekke’ye 1 Yılda Üçüncü Ücret Düzenlemesi
Çaykur Rizespor Rize Etabını Tamamladı, Sırada Erzurum Kampı Var