Karabük Rize Deplasmanına Hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarını Rize’de sürdüyor.

Karabük Rize Deplasmanına Hazırlanıyor
Dün Sivas 4 Eylülspor ile kupa maçına çıkan ve 2-1 mağlup olan Kardemir Karabükspor dün akşam saatlerinde hava yolu ile Rize'ye geçerek Dedeman Otel'de kampa girdi.
Öğle saatlerinde Of Stadı'nda teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen ve 1,5 saat süren idmanda Sivas 4 Eylül Belediyespor maçında forma giyen futbolcular düz koşu yaparken, diğer futbolcular pas ve orta çalışmasının ardından el topu oynadı. Çalışmaya sakatlıkları bulunan Ahmet İlhan Özek, Samba Sow, Abdou Razack Traore, İbrahim Serdar Aydın ve Aykut Özer katılmadı.

Öte yandan Çaykur Rizespor karşısında kırmızı-mavili ekipte Yiğit ve Emre Özkan kart cezalısı olması sebebiyle kadroda yer almayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Bae Ekibi Al Wasl, Pedro Malheiro İle 4 Yıllık Sözleşme İmzaladığını Duyurdu
Trabzonspor’da Geleceği Şekillendirecek Yaz Mesaisi Başladı
Çaykur Rizespor'da İlhan Palut ile Devam Edilmesi Bekleniyor
RİZESPOR KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Samsunspor 27 Yıl Sonra Avrupa’da