Fenerbahçe karşılaşmasında alınan bir puanı iyi bir sonuç olarak değerlendiren Kalkavan, "Sonuçtan çok futbol önemli. İyi bir futbol oynadığımızı düşünüyoruz. Büyük takımlardan puan almak önemli. Şampiyonluğa oynayan bir takım, toplam takım değeriniz onların bir futbolcusuyla eşit. Fakat çocuklar yüreğini koyup oynadığı zaman fark etmiyor. Formalar değil, insanlar oynuyor. Çocukları tebrik ediyoruz. Hocamızı tebrik ediyoruz" dedi.
Lige iyi başladıklarını dile getiren Kalkavan, "2 maçta 4 puan aldık. Biri Fenerbahçe karşısında. Hayırlısı olsun. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar devam edecek" ifadelerini kullandı.
Çaykur Rizespor'un Fenerbahçe karşısında kaçırdığı penaltıyı değerlendiren Kalkavan, "Olsa iyi olurdu tabi ama olmadı. Her işte bir hayır vardır. Futbolda böyle şeyler var. Deniz iyi bir çocuk, iyi futbol oynayan bir çocuk. Başka zaman atar. Ayrıca Volkan da iyi kurtardı" diye konuştu.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 2 - Pendikspor: 0
Göztepe, Trabzonspor’a 2-1 Mağlup Oldu
Rize Belediyespor, Başkent Deplasmanında Sezonun İlk Oynayarak Galibiyetini Aldı
Karabük Demir Kartal, Şanlıurfa’yı 69-61 Mağlup Etti
Tff 3. Lig: Giresunspor: 0 - Tokat Belediyespor: 2