Mustafa Denizli'den Fikret Orman’a Cevap

aykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalarına cevap verdi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın hakkında söylediği, "Rize'ye gitmeye cesaret edenler Fatih Terim'in karşısına çıkamadı" sözlerine cevap verdi.
Denizli konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Medyada bazı haberler yer alıyor. Fikret bey ile ilgili benimle ilgili açıklamaları olmuş. Şuanda bizim işimiz çok yoğun. Bir başkanımız ile bir teknik adamın polemiğe girmesi doğru bir şey değil. Ama bazı şeylere açıklık getirmekte fayda var. Benim sayın başkan ile yaptığı toplantıda kelime kelime ne konuştuğumuzu arzu ederseler kamuoyu öğrenebilir. Bu gizli kalacak bir şey değildir. Bu konuya fazla girmek istemiyorum. Sadece bir konuda tamamen kişisel olduğu için söylüyorum. Kamuoyu yıllardır beni takip eder. Yürek Beşiktaş’ta zor durumda başlamak mıdır? Yoksa 5.-6. sıradaki Rize’de devam etmek midir? Bunu kamu oyunun takdirine bırakıyorum. Hangisi cesaret işidir hangisi korku işidir kamuoyunu bunu en güzel şekilde takdir eder. Şuanda bizim işimiz hakikaten çok yoğun. Diğer konularda gerekli açıklamayı yaparız. Çünkü bu ikimiz arasında olan bir görüşme değil. İkimizin de ortak dostu olan üçüncü bir şahısın yanında yapılan bir görüşmedir. Ne konuşulmuşsa gerekirse kelime kelime onları kamuoyuna sunarız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Pazarspor’da yeni sezon öncesi kurban kesildi
Rizespor taraftarına İstanbul’da büyük kolaylık: Deplasman kontenjanı 1.200’e çıkarıldı
12 EYLÜL CUMARTESİ SAAT: 17.00 ’DE OYNANACAK EYÜPSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINI OĞUZHAN AKSU YÖNETECEK
Trabzonspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Etti
Yalçın Kayan: "çorum Fk Maçına 3 Puan İçin Çıkacağız"