Rizespor, Kweuke ve Orhan ile sözleşme yeniledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor bu sezon sözleşmeleri biten Leony Leonard Kweuke ve Orhan Ovacıklı ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Çaykur Rizespor Kulübü, sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan futbolcuları Leony Leonard Kweuke ve Orhan Ocaklı ile yeniden masaya oturarak sözleşme tazeledi. 

Yeşil Mavili kulübün Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen törende imza atan futbolcular Çaykur Rizespor ile olan sözleşmelerini 5 yıl daha uzattı. 

Çaykur Rizespor Asbaşkanı Ömer Faruk Ofluoğlu “Bizim için iki futbolcumuzda çok değerli, hocamızın raporu doğrultusunda sözleşme uzattık” derken, imza törenine katılan teknik direktör Hikmet Karaman ise Kweuke’nin ciddi teklifler almasına rağmen Çaykur Rizespor’da kaldığını dile getirdi.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 2 - Pendikspor: 0
Göztepe, Trabzonspor’a 2-1 Mağlup Oldu
Rize Belediyespor, Başkent Deplasmanında Sezonun İlk Oynayarak Galibiyetini Aldı
Karabük Demir Kartal, Şanlıurfa’yı 69-61 Mağlup Etti
Tff 3. Lig: Giresunspor: 0 - Tokat Belediyespor: 2