Bursaspor'un UEFA'dan beklediği yazı kulübe ulaştı. UEFA, Yeşil-beyazlı kulübün Şampiyonlar Ligi organizasyonuna Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'un lig ikincisi sıfatıyla dahil edilmesine yönelik itirazı değerlendirdi. Buna göre UEFA'dan gelen yazıda, konunun muhattabının UEFA olmadığı ve kararı Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı belirtildi.
Bursaspor Hukuk Kurulu, aynı itirazı eş zamanlı olarak Futbol Federasyonu'na yaptığı için güzünü federasyona çevirdi. Federasyondan da cevap bekleyen Yeşil-beyazlı kulüp, istediği sonucu alamazsa bu kez Tahkim Kurulu'na başvuracak.
Bursaspor'un ayrıca CAS yolunu da araştırdığı öğrenildi. Bursaspor, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne dahil edilmesi kararını UEFA'nın verdiğini öne sürerek CAS'da hakkını arayacak, bu görüşü kabul edilmediği takdirde tazminat yolunu denemeye çalışacak.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Sahara Geçidi’nde Karşılaştığı Tilkiye Yiyecek Verdi
Ziraat Türkiye Kupası: Boluspor: 0 - Corendon Alanyaspor: 4
Ziraat Türkiye Kupası: Trabzonspor: 3 - Fethiyespor: 0 (maç Sonucu)
Ziraat Türkiye Kupası: Çaykur Rizespor: 1 - Beyoğlu Yeni Çarşı: 1 (maç Sonucu)
ÇAYKUR RİZESPOR, 3 ŞUBAT SALI GÜNÜ SAAT 18.00’DA SAHASINDA BEYOĞLU YENİ ÇARŞI’YI AĞIRLAYACAK