Bursaspor'un UEFA'dan beklediği yazı kulübe ulaştı. UEFA, Yeşil-beyazlı kulübün Şampiyonlar Ligi organizasyonuna Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'un lig ikincisi sıfatıyla dahil edilmesine yönelik itirazı değerlendirdi. Buna göre UEFA'dan gelen yazıda, konunun muhattabının UEFA olmadığı ve kararı Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı belirtildi.
Bursaspor Hukuk Kurulu, aynı itirazı eş zamanlı olarak Futbol Federasyonu'na yaptığı için güzünü federasyona çevirdi. Federasyondan da cevap bekleyen Yeşil-beyazlı kulüp, istediği sonucu alamazsa bu kez Tahkim Kurulu'na başvuracak.
Bursaspor'un ayrıca CAS yolunu da araştırdığı öğrenildi. Bursaspor, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne dahil edilmesi kararını UEFA'nın verdiğini öne sürerek CAS'da hakkını arayacak, bu görüşü kabul edilmediği takdirde tazminat yolunu denemeye çalışacak.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Erzurumspor Fk, Yeni Sezonun "gökbörü" Formasını Tanıttı
Çaykur Rizespor’da yeni dönem: Ali Zeki Saruhan vizyonunu anlattı
Trabzonspor’un Yeni Transferi Malinovskyi, Trabzon’da
Fatih Tekke’ye 1 Yılda Üçüncü Ücret Düzenlemesi
Çaykur Rizespor Rize Etabını Tamamladı, Sırada Erzurum Kampı Var