Üst Sıralarda Kopmalar Başlayacak

PTT 1. Ligi`nde haftayı galibiyetle kapatan Çaykur Rizespor`un teknik direktörü, yavaş yavaş kopmaların görüleceğini söyledi.

 PTT 1`inci Ligi`nde haftayı galibiyetle kapatan Çaykur Rizespor`un teknik direktörü Mustafa Denizli, yavaş yavaş kopmaların görüleceğini söyledi.

ARADA 1 PUAN KALDI
 
Tavşalı Linyitspor`a yenilen 2`nci sıradaki Manisaspor`la aralarında 1 puan kalanz Çaykur Rizespor, 2-0 galip geldiği Torku Konyaspor maçından sonra verilen 1 günlük izinden sonra bu sabah bir antrenman yaptı. Yeşil mavili futbolcular, cumartesi günü deplasmanda grup lideri Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladılar.
 
"ÇIKIŞTA OLANLAR DEVAM EDER"
 
Mustafa Denizli, ligde son tablonun bundan sonra çok fazla değişiklik göstermeyeceğine dikkati çekti, "Çıkışta olanlar devam eder. Düşme dönemi başlayanlar da düşmeye devam eder. Çünkü dönemsel veriler böyle gösteriyor. Bunun dışında çok farklı şeyler olmaz" diye konuştu.
 
"LİDER ERCİYESSPOR`LA ÇOK ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ"
 
Hafta sonu deplasmanda lider Kayseri Erciyesspor ile önemli bir maç oynayacaklarını hatırlatan Mustafa Denizli, bu konuda şunları söyledi:
 
"Ligin en fazla gol atan iki takımının maçı elbette çok çekişmeli geçecek. Geriye dönüp baktığınız zaman attığı ve yediği gol fazla olan iki takımın karşı karşıya geleceği bir maç olduğunu görüyoruz. Biz bu seriyi sürdürelim, gol atmaya devam edelim. Kayseri Erciyesspor`un eksikleri var. Ancak bunun çok fazla önemi yok. Neticede sahaya 11 kişiyle çıkılıyor. Her takım bunları yaşıyor."
 
"ÖNDE GİDERSEN YİYECEĞİN ÇELMEYİ GÖREMEZSİN"
 
Ligde kalan 8 maçın 4`ünü deplasmanda 4`ünü de kendi sahasında oynayacaklarını hatırlatan Mustafa Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz içerdeki galibiyet serisine devam edip, dışarıdaki mağlubiyetleri kaldırmak istiyoruz. Kendi sahamızda olduğu gibi deplasmanda da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Çaykur Rizespor olarak ilk iki sırada bulunan takımı takip ediyoruz. Arkadan giderek önde adım atan birine çelmeyi nasıl takarız, diye bakıyoruz. Önde gidersenk yiyeceğin çelmeyi göremezsin."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 4 - Gaziantep Fk: 2 (maç Sonucu)
Ç.Rizespor 90 + 9'da yıkıldı. Ç.Rizespor 2 - 2 Ankaragücü
Hakem Mahmut Selçuk’a Saldıran 4 Sanığa Ceza Yağdı
Altin Zeqiri: "avrupa Hedefine Ulaşabileceğimize İnanıyorum"
Taşkın Güngör: “pazarspor’u Bu Zor Şartlardan Ayağa Kaldırmayı Başardık”