Vurgun:Rİze'ye Kupa ile Dönmek İstiyoruz

Ardeşen Gençlik Antrenörü Hikmet Vurgun, Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası'nda iddialı olduklarını, Bursa'daki Dörtlü Final organizasyonundan Rize'ye kupayla dönmek istediklerini ifade etti.

Vurgun:Rİze'ye Kupa ile Dönmek İstiyoruz
 Ardeşen Gençlik Antrenörü Hikmet Vurgun, Bursa Nilüfer Spor Salonu'nda yarın başlayacak Dörtlü Final öncesi yaptığı yazılı açıklamada, "Yarın ilk maçı kazanırsak pazartesi günü oynanacak final maçına kupayı kaldırmak için çıkacağız. Bursa'da yaşayan Karadenizlileri, Rizelileri, Ardeşenlileri bu önemli maça destek için bekliyoruz. Takım olarak tamamen kupaya kilitlendik. Kupayı kaldırmak ve şehrimize kupa ile dönmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

Bayanlar Süper Lig'de normal sezonu lider tamamlayarak büyük bir başarı gösterdiklerini belirten Vurgun, şunları kaydetti:  "Ligi lider olarak bitirmeyi hak ettik. Takımımız yüksek bir performans gösterdi. Ligi lider bitirmek, statü gereği şampiyon olmak için yeterli değil. Şampiyon olmak için play-off'larda mücadele edeceğiz. Ligi lider bitirmek eşleşme, saha ve seyirci avantajı sağlıyor ama taraftarımızın şunu bilmesini istiyorum ki daha yolun yarısını geride bıraktık. Önümüzde kalan kısım, geride bıraktığımız kısımdan çok daha zor olacak. Zorlukları taraftarımızla birlikte aşıp şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum."

Ardeşen Gençlik, kupada Dörtlü Final'in ilk maçında yarın Muratpaşa Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor’da Geleceği Şekillendirecek Yaz Mesaisi Başladı
Çaykur Rizespor'da İlhan Palut ile Devam Edilmesi Bekleniyor
RİZESPOR KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Samsunspor 27 Yıl Sonra Avrupa’da
U12 Rize Cup 2025 Başladı