Gel-git olayını yakından izlemek isteyince..

Çinli turistlerin zor anları

Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinde, Haining Qiantang Nehri'nin kıyısında yıllık olarak gözlemlenen olağanüstü bir doğa olayına yakından tanıklık etmek isteyen turistler bir anda neye uğradıklarını şaşırdı.
YETERLİ MESAFEDE DURMADILAR

Yetkililerin tüm uyarılarına rağmen yeterli mesafede durmayan turistler, nehrin beklenmedik bir anda patlamasıyla şoke oldu. 20 kadar turistin yaralandığı bu doğa olayı dünya genelinde sadece bir kaç noktada sığ sularda ve nehirlerde ayın etkisiyle meydana geliyor.
DEV DALGALAR TURİSTLERİ YUTTU

Nehirde oluşan dev dalga turistleri adeta yutarken, izleyenler bir anda gösterinin bir parçası haline gelmenin şaşkınlığı içinde kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Maşatlık Futbol Sahası Taş Düşmelerine Karşı Güvenli Hale Getiriliyor
Boşandığı Eski Eşi Tarafından Vurulan Kadın Kurtarılamadı
Mustafa Eskihellaç, Samsun’da 61 Diyecek
1800’lü Yıllardan Günümüze Gelen Trabzon Dondurması Coğrafi İşaret Aldı
Trabzon Ticaret Borsası’da seçim sonuçları belli oldu!