İran: Kuzeydeki PJAK'ı temizledik

İran Devrim Muhafızları, ülkenin kuzeybatısındaki sınır bölgesini terör örgütü PJAK militanlarından temizlediklerini açıkladı.

İran: Kuzeydeki PJAK'ı temizledik
İran Devrim Muhafızları "Pasdaran" resmi internet siteleri Sepahnews'den yaptığı açıklamada, terörist grup PJAK'a karşı yürüttükleri birçok ve kararlı operasyonun ülkenin kuzeybatısını bu devrim karşıtlarından temizlemeye ve tüm sınır boyunca kontrolü yeniden sağlamaya olanak tanıdığını belirttiler.

Pasdaran'ın kara kuvvetleri komutanlarından General Muhammed Taki Ossanlu da bu operasyonlar sırasında devrim karşıtlarının ağır kayıp verdiklerini, İran topraklarını terk etmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Devrim Muhafızları, Kara Kuvvetleri'nin desteğinde temmuz ortasında ülkenin kuzeybatısında Irak sınırı boyunca PJAK'a karşı geniş çaplı bir saldırı başlatmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Kafa Kafaya Verdiler, Doğu Karadeniz’in En Büyük Fotoğraf Çekim Platosunu Kurdular
Dünyada Bir Benzeri Olmayan Cami Görüntüsüyle Dikkat Çekiyor
Trabzon’da Fetih Coşkusu
Türkiye’de Bir İlk: Zihin Uygulamaları Ve Araştırma Merkezi Trabzon’da Açıldı
Doğu Karadeniz’in Buzul Göllerinde ’kurşun’ Alarmı