Milli Takım kampında kavga

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki gerginliğin A Milli Takım'ın kampına da yansıdığı iddia edildi.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında iki sezon önceki şampiyonluk nedeniyle devam eden gerginlik, milli takım kampına da yansıdı.

KÜME DÜŞÜYORSUNUZ

Star Gazetesi'nden Murat Öztürk'ün haberine göre; Volkan Demirel, kampta bir sohbet esnasında Trabzonspor'u kastederek, "Şampiyonluk kupası kovalıyorlardı, şimdi kümede kalma mücadelesi yapıyorlar" deyince, bordo-mavili takımın kalecisi Tolga tepki gösterdi.

DİĞER FUTBOLCULAR ARAYA GİRDİ

Daha sonra diğer Trabzonsporlu oyuncular Onur ve Soner de tartışmaya dahil oldu. Taraflar arasında bağırışmalar olurken, diğer futbolcular araya girerek, iki tarafı da sakinleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Uefa Avrupa Ligi: Trabzonspor: 0 - Ferencvaros: 1 (maç Sonucu)
Sultan Murat Yaylası’nda Kavalın Sesi Yankılandı
Balıkçılar "Vira Bismillah" Diyerek Denize Açılmak İçin Gün Sayıyor
Trabzon’da Duygusal Buluşma
Trabzonlu Hüseyin Dededen Evine Ulaşım İçin Raylı Sistem