Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programı canlı yayınına bağlanan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Meireles hakkında şok bir yoruma imza attı.
"SAÇ STİLİ VE DÖVMESİNE BAKIN"
Sadri Şener; Meireles için, "Meireles'in saç stiline ve dövmelerine bakınca o hakeme o hareketleri yapması doğal. Portekiz Federasyonu oradan buraya karışacağına kendi işine baksın. Portekiz'de herhalde bunlardan çok ki bu hareketi yapıyor. Tahkim Kurulu Fenerbahçe'nin yan kuruluşu gibi. Belki Meireles'in cezasını düşürürler. Ben cezanın artması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
Şener, Burak Yılmaz'ın Avni Aker'de tepki alması ile ilgili ise, "Burak'a atılan maddeleri tasvip etmiyorum ama futbolda böyle tepkilerin olması normal. Burak dediği gibi 5 milyon euro kazandırdı ancak daha farklı olabilirdi. Sonuçta Burak'ı zorla tutacak değildik. Bize konuştuğu gibi davranmadı" dedi.
Galatasaray ile aralarının artık iyi olmayacağını söyleyen Şener, "Galatasaray ile dosttuk. Trabzon halkı Galatasaray'ı severdi ancak bundan sonraki yıllarda böyle olacağanı sanmıyorum" diye konuştu.
Trabzonspor Başkanı, Aziz Yıldırım'ın TFF ziyareti için ise, "Mahkemeleri ufak sayan bir federasyonumuz var. Federasyon başkanının Fenerbahçe Başkanı ve Şekip Mosturoğlu ile görüşmesi doğru değil. Çok acı bir şey olarak görüyorum bunu" dedi.
İlk yorum yazan siz olun
Trabzon Haberleri
Uefa Avrupa Ligi: Trabzonspor: 0 - Ferencvaros: 1 (maç Sonucu)
Sultan Murat Yaylası’nda Kavalın Sesi Yankılandı
Balıkçılar "Vira Bismillah" Diyerek Denize Açılmak İçin Gün Sayıyor
Trabzon’da Duygusal Buluşma
Trabzonlu Hüseyin Dededen Evine Ulaşım İçin Raylı Sistem