Tonya MYO nihayet açılıyor

Açılması ve yapımı yılan hikâyesine dönen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tonya Meslek Yüksekokulu, nihayet 2015–2016 eğitim ve öğretim yılında öğrencileriyle buluşacak.

Okulun öğrenci alımına başlayacak olmasının heyecanını yaşayan Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, yaptığı açıklamada “Yüksekokulun ilçemizde açılması konusunda, belediye olarak her zaman elimizde gelen gayreti gösterdik. Bundan sonra da yüksekokulumuzun her türlü sorunuyla yakından ilgileneceğiz ve belediye olarak bütün imkânlarımızı seferber edeceğiz. Tonya ilçemizde Meslek Yüksekokulumuzun açılmasında büyük emek ve gayret gösteren herkese ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

2015–2016 Eğitim- Öğretim yılında eğitime başlayacak olan Tonya Meslek Yüksekokulu’nda “Yaşlı Bakımı Bölümü” tercih edecek öğrencileri kayıt yaptıracak.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Mustafa Eskihellaç Alanında Zirvede
Trabzon’da Kayıp Genci Arama Çalışmalarına Hava Muhalefeti Nedeniyle Ara Verildi
Akçaabat Belediyesi’nden Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Kumanya Desteği
Trabzon Köprübaşı Kaymakamı Emre Konakçı’nın Mutlu Günü
Trabzon Şehir Hastanesi İnşaatının Yüzde 90’ı Tamamlandı