Trabzonda Araçları doludan korumak için karton ve battaniyeli önlem

TRABZON'da, sağanağın ardından etkili olan dolu hayatı olumsuz etkilerken, vatandaşlar karton ve battaniyelerle park halindeki araçlarını örterek önlem aldı.

 TRABZON'da, sağanağın ardından etkili olan dolu hayatı olumsuz etkilerken, vatandaşlar karton ve battaniyelerle park halindeki araçlarını örterek önlem aldı.

Kentte, sabah saatlerinde başlayan sağanak, öğle vakti doluya döndü. Sağanak hayatı olumsuz etkilerken, yaklaşık 5 dakika süren dolu nedeniyle vatandaşlar, kartonlarla park halindeki araçlarını öreterek önlem aldı.



Bazı vatandaşlar da evlerinden götürdükleri halı ve battaniyeleri araçlarının üzerine örtü. Otomobilinin üzerine karton sererek önlem alan Emre Eyüpoğlu, "Dolu bir anda bastırdı, beklemiyorduk. Haliyle aracımızı korumak için üzerine karton serdik. Trabzon'un havası böyle, ne zaman ne olacağı belli olmuyor" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Trabzonspor-beşiktaş Maçından Sonra Ortadan Kaybolmuştu, Menfezde Ölü Bulundu
Trabzonspor Sahasında Kaybetmiyor
Motosiklet Tutkunu Genç 10 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti
Trabzon’da Tarihî Mezar Taşları Karekodla Dijital Kayıt Altına Alınıyor
Araklı Taşönü’ndeki Çöp Tesisi Krizi Mecliste: “Yapacaksa Yapacak, Yapmayacaksa Gerekeni Yaparız”