Trabzon'daki silahlı kavga

Olayda ağır yaralanan 1 kişi hayatını kaybederken, biri polis tarafından vurulan 3 kişinin tedavileri sürüyor

Trabzon'un Sürmene ilçesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda silahla vurularak yaralanan 4 kişiden biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, biri polis tarafından vurulan 3 kişinin tedavileri ise sürüyor.

Olay ilçe merkezinde sabah saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Evli çift olan M.A. ve G.A. ile M.T. bugün sabah saatlerinde Sürmene İlçe Polis Karakolu'na gelerek birbirlerinden şikayetçi oldular.

Şikayetçi olan taraflar ardından karakolun karşısındaki parkta tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada M.A., önce M.T.'yi ardından ise eşi G.A.'yı silahla vururken, olayı ayırmak için çevreden gelen Ü.O. da silahtan çıkan kurşunların hedef oldu. Çıkan silah sesleri üzerine parka koşan bir polis memuru da olayı gerçekleştiren M.A.'yı ayağından ve kolundan vurarak etkisiz hale getirdi.

Olayda ağır yaralanan M.T. kaldırıldığı Sürmene Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, diğer yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Öte yandan olay sonrasında olay Yeri İnceleme Ekipleri, bölgede boş kovan araştırması yaparken, olayda kullanılan tabancaya da el konuldu.







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Uefa Avrupa Ligi: Trabzonspor: 0 - Ferencvaros: 1 (maç Sonucu)
Sultan Murat Yaylası’nda Kavalın Sesi Yankılandı
Balıkçılar "Vira Bismillah" Diyerek Denize Açılmak İçin Gün Sayıyor
Trabzon’da Duygusal Buluşma
Trabzonlu Hüseyin Dededen Evine Ulaşım İçin Raylı Sistem