Trabzonspor’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sürmene Kılıcı Hediyesi

TRABZONSPOR KULÜBÜ TARAFINDAN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A ÜZERİNDE İSMİNİN YAZILI OLDUĞU SÜRMENE KILICI HEDİYE EDİLDİ

Trabzonspor Kulübü tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a üzerinde isminin yazılı olduğu Sürmene kılıcı hediye edildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas ve Şenol Güneş, "Yapımı Tamamlanan Tesis ve Projelerin Toplu Açılış Töreni" için dün Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Görüşmede, Türk futbolunun genel durumu üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmenin sonunda Başkan Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas ve Şenol Güneş tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a üzerinde isminin yer aldığı işlemeli bir Sürmene kılıcı takdim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Trabzon’da Kayıp Genci Arama Çalışmalarına Hava Muhalefeti Nedeniyle Ara Verildi
Akçaabat Belediyesi’nden Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Kumanya Desteği
Trabzon Köprübaşı Kaymakamı Emre Konakçı’nın Mutlu Günü
Trabzon Şehir Hastanesi İnşaatının Yüzde 90’ı Tamamlandı
Araklı Tüneli’nde Kaza: 4 Yaralı