5. Kardan Adam Şenliği Tarihi Belli Oldu

Rize`nin Çamlıhemşin ilçesinde düzenlenecek 5. Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenliği``nin tarihi belli oldu. İşte şenliğin tarihi:

5. Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenliği``nin 28-29 Ocak 2012 tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

Çamlıhemşin Doğa Sporları ve İhtisas Spor Kulübü Başkanı Osman Demirci, yaptığı açıklamada, geleneksel hale gelen Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenlikleri`nin bu yıl okulların yarı yıl tatiline girmesinin ardından 28-29 Ocak 2012 tarihinde Cumartesi ve Pazar günleri yapılacağını söyledi.

Festivalin bu yıl daha geniş kapsamlı yapılması için yönetim kurulu üyeleri ile Çamlıhemşin Belediye Başkanlığı ile çalıştıklarını ifade eden Demirci, ``Türkiye Dağcılık Federasyonu`na kayıtlı olan 210 kulübü festivale davet edeceğiz. Festivalin en iyi şekilde geçmesi için Kaymakamlık, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı ile koordineli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz`` dedi.

Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenlikleri`ne tüm vatandaşların katılmasını beklediklerini dile getiren Demirci, festival programını da en kısa zamanda gerek afişlerle gerekse internet aracılığı ile duyuracaklarını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
GENÇLERE YÖNELİK BECERİ GELİŞTİRME PROJESİ
CEMEVLERİNİN ELEKTRİK GİDERLERİNİ DEVLET ÖDEYECEK
İzmir'de 4.5 deprem
Mayıs'ta elektriğe ve doğalgaza zam yok