5.kattan düşen çoçuğu çamaşır ipi kurtardı

Ordu'da 5. kattaki bir evin balkonundan düşen 1,5 yaşındaki çocuk, ikinci katın balkonundaki çamaşır ipine takılarak, balkona savruldu Hastanede tedavi altına alınan çocuğun genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi

5.kattan düşen çoçuğu çamaşır ipi kurtardı

 Ordu'da 5. kattaki bir evin balkonundan düşen 1,5 yaşındaki çocuğu ikinci katın balkonundaki çamaşır ipi kurtardı.

Altınordu ilçesi Bucak Mahallesi'nde annesi Zeynep Doğan ile misafirliğe giden Yakup Efe Doğan evin balkonunda oynamaya başladı. Bir süre sonra balkon demirlerine tırmanan küçük çocuk dengesini kaybederek, düştü.

Binanın ikinci katındaki çamaşır ipine takılan çocuk, birinci katın balkonuna savruldu. Durumu fark eden ev sahibi Bayram Er, çocuğu Ordu Üniversitesi Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından çocuk, Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yakup Efe Doğan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

-"Melekler çocuğu korumuş"

Çocuğun balkonuna düştüğü dairenin sahibi Bayram Er, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir gürültü duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Balkona çıktım. Yerde yatan çocuğun ağladığını fark ettim. Hemen çocuğu alarak en yakın hastaneye götürdüm. Çocuk düşerken, üst komşumuzun balkonunda yer alan çamaşır ipine takılıyor. Burada hızı yavaşlıyor ve bizim balkonumuza düşüyor. Bu bir mucize. Melekler çocuğu korumuş. Çocuğun durumunu iyi gördüm."


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Erbakan’dan İsrail’e Sert Tepki: “Askerî Müdahale Dahil Tüm Seçenekler Masaya Yatırılmalı”
İki Ajansın Genel Müdürü Bir Araya Geldi: BHA'dan DHA'ya Ziyaret
Emeklilerin Bayram İkramiyeleri Yarın Hesaplara Yatırılmaya Başlanıyor
Türkiye nüfusunun %14,9'unu genç nüfus oluşturdu
Fatih Erbakan’dan PKK’nın Fesih Kararına Tepki: “İhtiyatlı Bir İyimserlikle Yaklaşıyoruz”