Aksaray'da avcı avcıyı vurdu

Aksaray’da avlanmak için dağa çıkan iki avcıdan biri, yanlışlıkla kafasından vurduğu arkadaşının ölümüne neden oldu.

Aksaray'da M.İ. (17) ve Mücahit Uygun (18) isimli iki arkadaş avcılık yapmak için köylerinden çıkarak Hasandağı Bölgesine tırmandı.
YANLIŞLIKLA ARKADAŞINI VURDU

Burada bir süre tırmandıktan sonra önde ilerleyen M.İ., tüfeğiyle oynamaya başladı. Bu sırada tüfeğin ateş almasıyla yanındaki arkadaşı Mücahit Uygun kafasından vuruldu. Mücahit Uygun olay yerinde hayatını kaybederken, M.İ.’de yakınlarına haber verdi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen jandarma ekibi, M.İ.’yi gözaltına aldı. Mücahit Uygun’un cesedi de yapılan incelemelerin ardından otopsi için Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TCMB, Haziran 2026’da politika faizini yüzde 37'de sabit tuttu
LGS hazırlıkları başladı: Cuma günü okullar tatil edildi
Bilim ve Sanat Rize’de Aynı Çatı Altında Buluştu
AYM, süresiz nafaka düzenlemesini iptal etti
LGS Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı