Ankara'da kamyon eve girdi: 3 ölü

Ankara'da bir kamyonun ''kuş evi'' olarak kullanılan bir gecekonduya girmesi sonucu 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Ankara'da kamyon eve girdi: 3 ölü
İmam Alim Sultan Caddesi'nden Dereboyu Caddesi giden ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 TEF 37 plakalı kum yüklü kamyon, yol kenarındaki kuş alım satımı yapılan ve ''kuş evi'' olarak kullanılan gecekonduya girdi.

Kazada, gecekonduda bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan 6 kişi çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan biri daha hastanede yaşamını yitirdi.

Kamyon şoförünün, kazadan sonra olay yerinden kaçtığı bildirildi.

Kazada ölen ve yaralananlar ile sürücünün kimliği belirlendi

Ankara'da bir kamyonun, ''kuş evi'' olarak kullanılan gecekonduya girdiği kazada, hayatını kaybeden ve yaralananlar ile kamyon sürücüsünün kimliği belirlendi.

Kazada, yaşamını yitirenlerin Vedat Bostancı, Doğan Asil ve Abdulkadir Sarı olduğu belirtildi.

Yaralanan 5 kişiden 3'ünün kimliği ise şöyle:

''Ramazan Karakaya, Yusuf Bayrak, Vehmi Soyalp.''

İmam Alim Sultan Caddesi'nden Dereboyu Caddesi giden İ.T yönetimindeki 06 TEF 37 plakalı kum yüklü kamyon, yol kenarındaki kuş alım satımı yapılan ve ''kuş evi'' olarak kullanılan gecekonduya girmiş, 3 kişi ölmüş, 5 kişi yaralanmıştı.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Metan gazından etkilenen 3 asker daha şehit oldu
TÜBAF: YERLİ VE MİLLİ MEDYAYA BOYKOTU KINIYORUZ
Tıbbi Çayın Ruhsatlandırılmasında Üreticinin Yol Haritası Konferansı Düzenlendi
HSK 2025 Yılı Kararnamesi Yayımlandı: 4 Bin 36 Hakim ve Savcının Görev Yeri Değişti
TUSAŞ GENEL MÜDÜRÜ DEMİROĞLU: TÜRKİYE HAVACILIKTA LİDER