Ardeşen Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından muhtaç ailelere kömür dağıtılacağı bildirildi.
Kaymakam İlyas Memiş, yaptığı açıklamada, Ardeşen'de yaşayan fakir ve muhtaç ailelere sahip çıkılacağını, bu ailelere SYDV aracılığıyla 800 ton civarında kömür yardımı yapılacağını söyledi.
Rize Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek Okulu (MYO) alanına ilk olarak 260 ton kömür getirildiğini kaydeden Memiş, "SYVD Mütevelli heyeti tarafından belirlenen yaklaşık 800'e yakın yardıma muhtaç ailelere birer ton kömür yardımı yapılacak. Yardımlar, geçen yıllarda alınan referanslarla olacak. Kömür yardımından sadece ilçe merkezinde yaşayan yardıma muhtaç ailelere değil, köylerde yaşayan ailelere ve köy ilköğretim okullarına da faydalanacak" dedi.
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
TÜİK, Kasım 2025 Enflasyon Verilerini Açıkladı
Türkiye ekonomisi 2025'in üçüncü çeyreğinde yüzde 3,7 büyüdü
EN HIZLI BÜYÜYEN 4'ÜNCÜ ÜLKE OLARAK KAYITLARA GEÇTİ
Türkiye Nüfusu 86 Milyona Yaklaştı
Motorine Zam Beklentisi: Litre Fiyatı 60 Lirayı Aşacak