Arif Yılmaz Ukrayna’da

Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Midilli ve Öğr. Gör. İdris Turna ile Ukrayna’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Denizcilik alanında dünyanın sayılı akademilerinden biri olan Odesa Ulusal Denizcilik Akademisi (Odessa National Maritime Academy) ile ikili işbirliği anlaşmaları yapmak üzere Ukrayna’ya giden Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz Odesa State Economy University ile işbirliği anlaşması imzaladı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Midilli ise ziyarette “The Main Factors of Sustainable Development in Maritime Industry” konulu bir konferans verdi.
Öte yandan ikili işbirliği anlaşması sonrası Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz, Odessa National Maritime Academy Rektörü Prof. Dr. Mykhaylo V. Miyusov’a hediye verirken, Miyusov da kendisine çeşitli hediyeler verdi. İmza töreni sonrası akademinin tüm laboratuvarları, okul müzesi ve okul gemisi ziyaret edildi.





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Doğu’da Kuvvetli Yağış Uyarısı
Sağlık Bakanlığı’ndan İran’a 3 Tır Tıbbi İnsani Yardım
İsrail Başkonsolosluğu önünde silah sesleri
VAN'IN TUŞBA İLÇESİNDE 5,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU
Elektrik ve Doğalgaz Tarifelerine Yüz % 25 zam