TOGAY MURATOĞLU ÇAY TV HABER
Kurban Bayramı'nda sürpriz yaparak Rize’ye gelen Başbakan Erdoğan Güneysu’daki evine dinlenmeye çekildi..
10 Kasım Perşembe gününe kadar Rize'de kalacak olan Başbakan Erdoğan'ın Perşembe akşamı veya Cuma günü Rize'den ayrılıp bir süre önce depremle sarsılan Van'a ziyarette bulunacağı öğrenildi.
Başbakan Erdoğan'ın yarın Rize Cumhuriyet Meydanında Rize Belediyesi tarafından vatandaşlarla protokolün bayramlaşmak için kurduğu çadır bayramlaşmasına katılacağı belirtildi
Başbakan Erdoğan'ın Rize Valiliği'ni ziyaretinin yanı sıra Rize Belediyesi ile Rize Üniversitesi'ne de ziyarette bulunacağı ve Rize Üniversitesi'nin bu ziyarette Başbakan Erdoğan'a fahri doktorluk unvanı vereceği açıklandı. Erdoğan'ın ayrıca Rize'de sel bölgelerini ve selden hasar gören vatandaşları ziyaret etmesi bekleniyor.
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
Bilim ve Sanat Rize’de Aynı Çatı Altında Buluştu
AYM, süresiz nafaka düzenlemesini iptal etti
LGS Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı
TÜRKİYE EKONOMİSİ 2026 YILI BİRİNCİ ÇEYREKTE YÜZDE 2,5 BÜYÜDÜ
Malatya Pütürgede deprem