'Başbakanım Takımın Sahipsiz Bırakıldı'

“Başbakanım takımınız sahipsiz bırakıldı” yazılı pankartı ile sahaya çıkan Güneysuspor’da teknik direktör ve 5 futbolcu ile yollar ayrıldı.

'Başbakanım Takımın Sahipsiz Bırakıldı'
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı olan Rize'nin Güneysu ilçesinin takımı olan Amatör Küme'de mücadele eden Güneysuspor’un, Hamzabeyspor ile Rize Ekrem Orhan Stadyumu’nda oynadığı müsabakada ilginç bir olay yaşandı. Güneysusporlu futbolcular, sahaya "Başbakanım, takımın sahipsiz bırakıldı" yazılı pankartla çıktı. Güneysusporlu futbolcular başlama düdüğünün ardından da maça başlamayarak bir dakika orta sahada oturup bekledi.
Maç sonrası Güneysu Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı olan Ahmet Minder’in teknik direktör Eray Alptekin ve olaya karışan beş futbolcuyu takımdan uzaklaştırdığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye nüfusunun %14,9'unu genç nüfus oluşturdu
Fatih Erbakan’dan PKK’nın Fesih Kararına Tepki: “İhtiyatlı Bir İyimserlikle Yaklaşıyoruz”
Ağıralioğlu'ndan "terörsüz Türkiye" süreci için referandum çağrısı
İstanbul'da bir deprem meydana geldi
Mahmut Arıkan'dan Fındık ve Çay Üreticilerine Dikkat Çeken Mesajlar